Domov   Načrt strani

ŽELODEC IN ČREVESJE, JETRA, TREBUŠNA SLINAVKA, DANKA, VRANICA

želodec - motnje v pretoku energije želodca so posledica pretirane mentalne dejavnosti, razmišljanja, pojavi vsiljivih in strastnih misli, zaskrbljenosti, nesprejemanju, občutku izgubljenosti. Povečane psihične aktivnosti (stresne situacije, nervoza) človeka prav tako izredno vplivajo na prebavni trakt, prebavo, povzročajo želodčne težave.
 
JE VAŠ NAČIN ŽIVLJENJA UMIRJEN ALI PREHITER, STRESEN?
bolečine želodca
Ta vprašanje oziroma njegov odgovor ima kar veliko teže, tudi poleg ostalih dejavnikov, med drugim lahko tudi stalno geopatogeno sevanje v predelu trebušne votline, kateri so predstavljeni v nadaljevanju;
Želodec je razširjen del prebavne cevi. Leži v trebušni votlini nekoliko bolj na levi strani. Vhod v želodec je ustje; izhod iz želodca v črevo se imenuje vratar. V želodčni steni so gladke mišice, notranjost pa pokriva sluznica, želodčni sok;V želodcu se prebavlja hrana dve do pet ur. Odvisno je od strukture hrane, težka hrano (z več maščobami), želodec prebavlja najdlje. Veliko težav ali bolečine želodca predstavlja tudi ocvrta hrana (pomfrit, čips...). Večji problem teh maščob se pridobi z segrevanjem le teh (OLJE, OSTALE MAŠČOBE).Pomembno je, da hrano počasi in dobro prežvečimo, da pojemo sveže pripravljeno jed. Pogrete jedi namreč niso priporočljive.Tudi hitra prehrana ni priporočljiva, sploh, če so problemi pogoste želodčne težave in bolečine. Torej, spremenjena (zdrava) prehrana v bistvu že pomeni alternativno zdravljenje želodca .
STE POMISLILI,
DA LAHKO SEVANJE V PREDELU TREBUŠNE VOTLINE POVZROČA OBOLENJE ŽELODCA?
NAROČILA ZA MERITEV SEVANJ SPALNICE, PISARNE, SLIKANJE AURE - alternativni pregled žlez in organov telesa
SPREJEMAMO NA
ALTERA GSM: 041 716 195
slika: hartmanov križ na trebušni votlini
Motnje, težave ali bolečine želodca so lahko, ker ima želodčni sok preveč solne kisline, kar lahko povzroči rano, čir na želodcu, vnetje želodca ( ulkus ), gastritis. Vnetje želodčne sluznice se lahko pojavi tudi ob prevroči ali premrzli hrani, tudi pokvarjeni hrani. Želodčne težave lahko povzročijo tudi prevelika količina zaužite hrane. Paziti je potrebno tudi na uporabo začimb (pekoče začimbe, preveč slane jedi). V primeru bolezni želodca ali črevesja začimbe zelo omejite kot tudi uporabo konzerviranih živil.

Merjenje sevanj v bivalnih prostorih- spalnica lahko pokaže vzrok za energetsko nestabilnost posameznih organov.
Slika desno prikazuje zemeljsko (hartmanov križ) sevanje v predelu želodca.
bolezni želodca, gastritis
• IMATE POGOSTE BOLEČINE ŽELODCA, BOLEZNI ŽELODCA (gastritis, vnetje sluznice želodca, čir na želodcu, ulkus, rana na želodcu), BOLEZNI ČREVESJA, VNETJE ČREVESJA,SLABO PREBAVO IN PRESNOVO TEŽAVE Z ČREVESJEM KLJUB ZDRAVI PREHRANI?

Slikanje avre
(biopolje človeka) omogoča vpogled v energetski pretok organov kot so želodec, dvanajsternik, vranica črevesje (debelo in tanko črevo), esasto črevo, slepo črevo, slepič, jetra, trebušna slinavka, danka.
BIOFREKVENČNA TERAPIJA ORGANETIK - POMOČ KVANTNE FIZIKE
gastritis

ČREVESJE

Začetni del tankega črevesa imenujemo dvanajstnik (dvanajsternik, duodenum). Vanj pritekajo sokovi iz dveh prebavnih žlez, to je trebušna slina iz trebušne slinavke in žolč iz jeter. Hrana se dokončno prebavi v tankem črevesju. Vse kar je prebavljeno gre v kri, deloma v limfo (limfa, tekočina ki čisti kri, limfne žile, bezgavke), ostale snovi, katere niso prebavljive pa iz tankega črevesja (prehod je slepo črevo, kateri ima prirastek- slepič) v navzgornje debelo črevo na desni strani telesa nadaljuje v prečno

VNETJE ŽELODCA,
debelo črevo in navzdolnje debelo črevo ter nazadnje do zadnjične odprtine, kjer iztrebimo. Vsa potrebna pot hrane do izločitve imenujemo prebava in je torej odvisna od celotnega delovanja "sistema" trebušne votline. Pozornost velja omeniti tudi v obarvanosti blata, v kolikor bi bilo rdeče barve, lahko pomeni to kri v blatu (običajno hemeroidi, vendar pregled pri zdravniku ni odveč).
Prebavni sistem je kot kemična rafinerija, njegovo prilagajanje je številno, zlasti ob večjih zaužitih količinah in različnosti živil, pijač, alkohola, tablet.
 
Prebava je prvi obrambni zid pred boleznimi. Črevesna sluznica je pomemben del prebavnega sistema, stalno vnetje želodca in vnetje črevesja vodi do bolezni.
Presnova ali metabolizem je transformiranje zaužite hrane v energijo, odvisna od encimov, katere proizvaja trebušna slinavka, jetra;
•TEŽAVE IN BOLEZNI ČREVESJA: pogostejše težave oziroma bolezni črevesja so z debelim črevom in danko. Znaki so lahko tudi bolečine trebuha, bolečine v črevesju, napenjanje, slabosti, driska, zapeka ali zaprtost, zapora črevesja.
Pogostejša obdobja daljše zaprtosti črevesja, privede do hemeroidov. Hemeroidi ali zlata žila je pogosta oblika bolezni rectuma - danke. Hemeroidi so torej žilni vozli, v takih primerih je pogosto blato rdeče obarvano, zaradi prisotnosti krvi v blatu.
•TEŽAVE, BOLEZNI TANKEGA ČREVESA: ena izmed oblik bolezni je celiakija, ter vnetje tankega črevesja (vnetje dvanajsternika) Zdravje je torej v veliki meri povezano z prebavo in presnovo.
• STE POMISLILI, DA JE ZAJTRK ZELO POMEMBEN OBROK, DA GA NI DOBRO IZPUSTITI IN NADOMEŠČATI RECIMO Z JUTRANJO KAVICO?
• NAMIG ZA BOLJŠO PREBAVO: PREBAVO LAHKO IZBOLJŠATE S KVASOM (KVAS RAZTOPITE V VODI IN ZAUŽIJTE-MALA ŽLIČKA, PO OBEDU
PRI ZAPORI ČREVESJA (ZAPEKA) JE PRIPOROČLJIVO PITI ZELNICO IN UŽIVATI VEČ KISLEGA. ZLASTI SUROVEGA ZELJA (PRI KRONIČNEM ZAPRTJU), KATERI JE TUDI ZELO BOGAT Z VITAMINI. ZELNICA TUDI ČISTI KRI TER KREPI IMUNSKI SISTEM.
•ENERGETSKO NERAVNOVESJE ŽELODCA, ČREVESJA, TREBUŠNE SLINAVKE LAHKO PORUŠI NJIHOVO PRAVILNO DELOVANJE

Imate specifično pogoste bolečine trebuha na levi ali desni strani trebuha? Leva stran trebuha predstavlja navzdoljnje debelo črevo, trebušna slinavka, vranica, tudi želodec je bolj na levi strani trebušne votline medtem ko desna stran trebuha pa predstavlja navzgornje črevo, slepo črevo, slepič, jetra.
JETRA

Na jetra vplivajo pretirana čustva, pojavi se razdražljivost, preganjavica, najbolj pa JEZA (ni čudno, da obstaja izraz "nekdo, ki pravimo, da najeda, ali gre na jetra"), čutimo napetosti v prsnem košu, bolečine v trebuhu, slabši energetski pretoki nastanejo pri nedoseganju ciljev, stalno se branimo. Motnje energetskih pretokov nastanejo tudi, ko smo zamerljivi, maščevalni, zavistni, posesivni ali sebični. Motnje v pretoku ŽOLČNIKA so povezane s strahom pred izgubo, zapustitvijo, potrebo po čustveni in gmotni varnosti, strahom pred staranjem.
Jetra so največja žleza v človeškem telesu. Jetra ležijo na desni strani trebušne votline. Celice jeter proizvajajo žolč, kateri se shranjuje v žolčnem mehurju- žolčnik. Če žolč ne more odtekati iz jeter, se pojavi bolezen zlatenica. Jetra so pomemben "kemični laboratorij" človeka, organ za odstanjevanje strupov. Brez njih bi človek lahko živel samo nekaj ur. Težave ali bolezni poznamo kot so ciroza jeter, tumor ali ciste na jetrih.

TREBUŠNA SLINAVKA, PANCREAS

Trebušna slinavka izloča hormon inzulin. Ob neustreznem delovanju trebušne slinavke se lahko pojavi pomanjkanje insulina, kar lahko povzroči tudi sladkorno bolezen, diabetes.

Težave trebušne slinavke:

Vnetje trebušne slinavke, tumor trebušne slinavke;

VRANICA

Vranica je na duševni ravni povezana z skrbmi, skrbmi, predsodki. Motnje v pretoku energije vranice povzročajo potrebe po intelektualnem nadvladovanju, želji spreminjati druge, predsodki. Vranica proizvaja limfocite, ti obnavljajo celice preko limfnih žil. V času okrevanja so potrebe po limfocitih večje, limfociti imajo torej tudi sposobnost obrambnega delovanja za odpravljanje težav.

Več o živilih z škodljivimi E-ji, kateri lahko povzročajo bolezni želodca, okvare želodca, (gastritis, vnetje želodca - ulkus, čir želodca, bolezni črevesja, pogosto vnetje črevesja in slabe prebave, bolečine trebušne votline) najdete tukaj

zapeka
AKCIJSKA MERITEV SEVANJ
36 EUR
ALTERA Gsm: 041 716 195
 

•OPOMBA - V PRIMERU TEŽAV SE POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM
 

s© 2007 ALTERA   radiestezija sevanje  meritev Avra slikanje spanje Oglaševanje Vse pravice pridržane