Domov   Načrt strani

TREBUŠNA SLINAVKA IN SLADKORNA BOLEZEN - DIABETES

Trebušna slinavka izloča hormon inzulin. Ob neustreznem delovanju trebušne slinavke se lahko pojavi pomanjkanje insulina, kar lahko povzroči tudi sladkorno bolezen, diabetes. Sladkorna bolezen ne izbira let in je žal prisotna tudi pri otrokih, na samo pri odraslih.
Težave, bolezni trebušne slinavke:
Vnetje trebušne slinavke, tumor trebušne slinavke, sladkorna bolezen ali diabetes;
 
SIMPTOMI ZA DIABETES, KI LAHKO KAŽEJO NA OKVARE TREBUŠNE SLINAVKE ALI NJENO SLABŠE DELOVANJE:
• povečano uriniranje
• pretirana žeja, slabo počutje
diabetes, sladkorna bolezen
Sladkorna bolezen, diabetes je torej kronično stanje, ko telo ne more asimilirati dela zaužite hrane, posebno sladkorja, moke. Zdravljenje z inzulinom dolgoročno lahko vpliva tudi slabilno na ožilje, bolezni ožilja. Diabetes zaenkrat še ni ozdravljiv.Neravnovesno delovanje trebušne slinavke povzroči preveč ali premalo sladkorja v krvi. Za diabetesom obolevajo odrasli kot tudi otroci.Nepravilnosti v delovanju trebušne slinavke povzroča težave, celo okvare ostalih telesnih organov.Vnetje trebušne slinavke povzroči zelo močne bolečine, zaradi tega, ker so lahko določena njena izvodila zamašena in ne morejo odtekati.
• STE POMISLILI, DA LAHKO GEOPATOGENO SEVANJE V PREDELU TREBUŠNE VOTLINE, TREBUŠNE SLINAVKE POVZROČA NERAVNOVESNO DELOVANJE TREBUŠNE SLINAVKE, bolezni le te?
Dieta za sladkorne bolnike je izrednega pomena, priporočljiva je prehrana z veliko zelenjave (petršilj, zelena, bučke, stročji fižol) brez škroba, zelenjavne juhe, brez alkohola.

PREOBREMENJENOST LE TE LAHKO POVZROČA TEŽAVE, OKVARE IN VNETJE, TUDI TUMOR TREBUŠNE SLINAVKE, DIABETES
Radiestezijski pregled ležišča, postelje omogoča detekcijo in lokacijo sevanj.
Naročilo sprejemamo preko
kontaktnega obrazcaali nagsm:041-716-195
 
SLIKANJE AURE omogoča energetski pregled trebušne slinavke in njene eventuelne disfunkcije. Slikanje Aure, avričnega biopolja organov in žlez predstavlja hkrati možnost preventivnega vpogleda na stanje organov in žlez, tudi ko bolezenski znaki še niso odkriti ali zgodnje odkrivanje težav- preventivni alternativni pregled
BIOFREKVENČNA TERAPIJA ORGANETIK (pomoč kvantne fizike)
diabetes
V preglednici živil z škodljivimi E-ji lahko pregledate hrano, ki škoduje, povzroča okvare, vnetje in posledično lahko bolezni (sladkorna bolezen, diabetes) trebušne slinavke.

OPOMBA - V PRIMERU TEŽAV SE POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM

sladkorna bolezen, diabetes
ALTERA GSM:
041 716 195

s© 2007 ALTERA   radiestezija sevanje  meritev Avra slikanje spanje Oglaševanje Vse pravice pridržane