Domov   Načrt strani

 
PREHLAD, VNETJE, NAHOD IN PREHLADNA OBOLENJA

Prehlad je vnetje nosne sluznice, rinitis je najpogostejša oblika prehlada nosu. Težava se kaže v neprehodnosti, zaprtosti nosu, otežkočeno je torej dihanje skozi nos. Povzroča smrkanje, kihanje, kašelj, izcedki iz grla in nosu in običajno hitro premini, odvisno je predvsem od (ne)delovanja našega imunskega sistema. Pogosta naša opažanja kažejo, da kadar nas tudi predolgo zebe v noge (pogostiprehladi nog, tudi posledično težave z mehurjem, ledvicami, pogostejše uriniranje, vnetje ženskih zadev, prostata), pogosto privede do prehlada (tudi neustrezna obutev v določenih vremenskih razmerah).
Stopala so namreč v prvi vrsti povezana preko meridianov ali akupunkturnih točk z številnimi notranjimi organi kot naprimer nos, ušesa, grlo, pljuča...itn.
Naslednjo pomembnost namenjamo tudi vratnemu delu (pogosti prehladi vratu, katerih se običajno niti ne zavedamo, opažamo pa lahko bolečine vratu, v tem predelu prehaja tudi 31 pomembnih parov hrbtenjačnih živcev).
SO TEŽAVE KRONIČNE NARAVE, MORDA JE VZROK V SEVANJU V PREDELU GLAVE?
 
Slika prikazuje sevanje
v sinusno- grlnem predelu
• NAMIG : GREJTE PREDEL VRATU IN ČELA (20-30 MINUT PRED SPANJEM, VEČ DNI ALI MESECEV - V PRIMERU, DA SO TEŽAVE VEČJE IN DOLGOTRAJNEJŠE) Z BLAGO TOPLOTO (ČEZ TERMOFOR DAJTE BRISAČO, TOPLOTA MORA BITI ZMERNA, PRIJETNA IN BLAGA , NE PREVROČA !!!
• pomoč kvantne fizike - biofrekvenčna terapija organetik
• PRI VNETJU NOSNE SLUZNICE (ZAMAŠEN NOS) SI VEČKRAT DNEVNO VBRIZGAVAJTE V NOSNICI FIZIOLOŠKO RAZTOPINO (DOBITE V LEKARNI) ALI V OBIČAJNO- MINERALNO VODO STOPITE IZREDNO MALO MORSKE SOLI IN PONAVLJAJTE POSTOPEK.• PRI SPANJU UPORABLJAJTE KAPO, GLAVA JE NAMREČ NAJBOLJ TEMPERATURNO IZPOSTAVLJENA SPLOH V PRIMERU TEŽAV NAHODA (CELOTNO TELO Z IZJEMO GLAVE JE POKRITO Z ODEJO)

ZA KAŠELJ SE PRIPOROČA, DA PREŽGETE SLADKOR-RJAVI-KARAMELA V (priporočljivo teflonski posodi), ZALIJETE Z VODO(1l), VANJ DASTE NA POL PREREZANO NEOLUPLJENO ČEBULO IN KUHAJTE PRIBLIŽNO 15 MINUT V NAPOL POKRITI POSODI• POLEG UŽIVANJA SADJA IN ZELENJAVE (C VITAMINI), POSKUSITE ŠE DODATNO Z CINKOVIMI TABLETAMI.

sinuzitis
NAROČILA ZA PREGLED SEVANJ SPALNICE, PISARNE, SLIKANJE AURE, BIORESONANCA NA
GSM: 041 716 195
ali preko
 V kolikor ta običajna prehladna obolenja trajajo dlje časa, pomeni tudi, da imunski sistem ne deluje dobro in je koristno poiskati možne vzroke, kateri so lahko posledica tudi lahko neprave prehrane (obstaja lahko tudi možnost alergije na določeno hrano), alergija na cvetni in ostali prah, obstoj nosnih polipov in določenih tipov sevanj v predelu glave, nosu, sinusov in ušes.
Te oblike obolenj so običajno ponoči najbolj problematične, kot smo že večkrat poudarili ponoči, takrat je splošna odpornost telesa bistveno manjša in temu ustrezno so težave ali ostale bolečine izrazitejše.
sinuzitis, sinusitis
 FOTOGRAFIRANJE AVRE (GDV TEHNOLOGIJA), BIOPOLJE ČLOVEKA OMOGOČA VPOGLED V ENERGETSKA STANJA ŽLEZ IN ORGANOV - TUDI V PRIMERIH, KO STANJA ŠE NISO RAZVITA -
PREVENTIVNI ALTERNATIVNI PREGLED
naročilo za fotografiranje Aure sprejemamo preko
kontaktnega obrazca ali na gsm.
STE POMISLILI, DA LAHKO TUDI STALNO ŠKODLJIVO SEVANJE VPLIVA NA PREHLADNA OBOLENJA KOT SO POGOSTA - KRONIČNA VNETJA NOSNE SLUZNICE, KRONIČNI RINITIS, VNETJE SINUSOV, VNETJE GRLA, VNETJE PLJUČ IN S TEM POGOSTE PLJUČNICE?
• RADIESTEZIJSKO SVETOVANJE IN PREGLED SEVANJ LAHKO ODKRIJE VZROK TEŽAV
AURA, AVRA
 
PROBLEM KRONIČNIH PREHLADNIH OBOLENJ

 je  izsuševanje ustne sluznice, ker je dihanje skozi nos v hujših primerih onemogočeno in temu ustrezno dihamo skozi usta. Posledično temu je otežkočeno zlasti spanje, te ostale posledice pa vodijo do novih obolenj, še dodatni upad našega imunskega sistema v kolikor gre za kronična obolenja;

Daljši prehlad - vnetje nosne sluznice lahko preraste do vnetje ušes in grla, največji problem pa predstavljajo kronični prehladi, kronični rinitis. Kronični rinitis je lahko alergijskega tipa (alergije na hrano, pršico,cvetenje, sezonski..) ali stalni (nealergijski) rinitis. Kronično prehladno obolenje vpliva tudi na poslabšanje počutja, solzenje oči, močne bolečine glave (glavobol, sinusi, vnetje sinusov oziroma sinuzitis, lahko tudi kronično obolenje sinusov). Razlogi za kronična vnetja dihalnih poti so lahko tudi v alergiji.


Pri določenih ljudeh gre sprva lahko samo za neprehodnost nosu ene nosnice, medtem ko je druga nosnica prehodna, vsekakor pa to pomeni, da je z našim telesom ali imunskim sistemom nekaj narobe, v kolikor gre za dolgotrajna oziroma kronična obolenja.

VNETJE GRLA, PONAVLJAJOČE SE ANGINE

Povzroča težje požiranje, vnetje ustne sluznice in vnetje mandljev. Grlo, žrelo močno pordeči, to vnetje mandeljnov in grla imenujemo angina. V kolikor vnetje preraste dalje preko mandljev, lahko pride tudi do vnetja pljuč - pljučnica. Pomnite, najbolj problematične so bolezni, katere so kroničnega - pogostega značaja, zato je zelo dobro če spoznamo vzroke.

Virusna obolenja (gripa) povzročijo lahko podobne simptome kot pri revmatskih obolenjih - bolečine v sklepih in mišicah in trajajo običajno lahko 10-14 dni.
V preglednici živil z škodljivimi E-ji si lahko pregledate hrano, katera lahko škodljivo vpliva na organizem in lahko povzroča alergije, razna vnetja dihal (kronično obolenje sinusov itd.)
sinusitis
ALTERA
 
GSM: 041 716 195 kontaktni obrazec
 
RADIESTEZIJA - BIOTERAPIJA - REIKI- KROMOTERAPIJA - QUANTUM TOUCH - BIOFREKVENČNA TERAPIJA ORGANETIK
• OPOMBA: V PRIMERU TEŽAV SE POSVETUJTE Z ZDRAVNIKOM
 

s© 2007 ALTERA   radiestezija sevanje  meritev Avra slikanje spanje Oglaševanje Vse pravice pridržane